“...the planet does not need more successful people. But it does desperately need more peacemakers, healers, restorers, storytellers, and lovers of every kind... “

David W. Orr, Ecological Literacy

Ismerj meg bennünket

Ki az a ShunDreamers?

A ShunDreamers-t egy egyszerű álom és egy tiszta szándék hívta életre: szerettük volna megváltoztatni a világot.

Nagyon korán felismertük azonban az alapvető igazságot: ez csak úgy lehetséges, ha előbb mi magunk változunk meg, hiszen „külső” világunk csupán „belső” világunk tükörképe. Elindultunk hát az ön- megismerés és kifejezés útján, hogy fejlődjünk és alkossunk, ha pedig eljön az ideje, bátran megoszthassuk másokkal is mindazt ami bennünk növekszik.

Sokáig úgy tűnt mintha egyedül lennénk ezen az úton, de idővel megjelentek az életünkben azok, akik hozzánk hasonlóan látják a világot. Ők azok akik úgy döntöttek meg merik látni és láttatni a valóság egy másik arcát. Azt, amelyik emlékszik még arra, mit jelent a feltétel nélküli szeretet, az egység, az őszinteség, a megbecsülés és az elfogadás lángját magunkban hordozni.

Legfontosabb szimbólumunk az egyszerű és szerény pitypangvirág, melynek meglepően sokféle jelentése van. Ezek közül számunkra a következők a legfontosabbak:

  • Intelligencia, különösképpen érzelmi és spirituális értelemben
  • Gyógyulás fizikai és érzelmi traumából egyaránt
  • Örökké tartó boldogság és gyermeki öröm
  • Minden kihívás és nehézség túlélése
  • A felkelő nap ereje és melege
  • Kívánságok beteljesülése

We are dreamers creative conscious curious creators indigos intuitive artists observers alchemists

Egyetlen dolog van a világon ami állandó, mégpedig a változás maga. Tudjuk, hogy a változás gyakran nehéz és sok esetben kellemetlen, ugyanakkor elkerülhetetlen, a végeredmény pedig egy rendkívül felszabadító élmény. Világunk (melybe mi magunk is beletartozunk), gyorsabban változik mint ahogy jelenleg lépést tudunk vele tartani. Célunk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel – legyen szó akár csak egy gondolatról vagy érzésről – támogatni tudjuk mindazokat akik hozzánk hasonlóan érzik azt a transzformációt, amely mindannyiunkat érint, illetve kíváncsiak és nyitottak egy másik perspektíva iránt. Azért hoztuk létre weboldalunkat, mert hiszünk benne, hogy mindaz amit képviselünk, amit érzünk, ahogyan látjuk a világot, segítséget nyújthat ebben. Azért jelentünk meg, mert szeretnénk megmutatni, hogy lehet másképpen is…

Sizune profilkép

Blaze profilkép

Gourme profilkép