EarthJam – A Szív tágulása

Rendkívül nehéz szavakba önteni mindazt, amit az EarthJam képvisel. Olyasmiről van szó, amit személyesen érdemes megtapasztalni, hogy ki tudja fejteni a hatását.

Nagyon kevesen vannak (különösképpen itthon), akik képesek oly módon ötvözni a modern és az ősi ritmusokat mint Ákos és Ricsi. Igazi sámánok ők, akik minden megtesznek azért, hogy visszavezessenek bennünket belső világunkba. Zenéjük többet ad puszta élménynél: gyógyít, tisztít, feltölt, energetizál. Kitágítja a valóságod és utazásra hív, hogy újra érezd: egy vagy a földel, a levegővel, a mindenséggel és végül de nem utolsó sorban: Velük! Ugyanis nem csupán alkotásaikkal hoznak létre egyfajta különleges szakrális teret, hanem jelenlétükkel is, ami rendkívüli élmény mindazok számára akik személyesen is találkozhattak már velük.

Abban a megtiszteltetésben és leírhatatlan örömben volt részünk, hogy megörökíthettük őket és ezt szeretnénk veletek is megosztani. Kérjük, fogadjátok sok szeretettel a róluk készült képeinket és hallgassátok meg a Birth című számukat, hogy a varázslatuk, még ha csak egy picit is, de ki tudja fejteni a hatását: A Szív tágulását.

Az alábbi eseményeken, hallhatjátok őket élőben a közeljövőben:

Megosztás